Μετά την εντυπωσιακή απόδοση που είχε εφέτος η αυξημένη διαφημιστική προβολή που κάναμε στο e-sifnos.com, αποφασίσαμε την αδιάκοπη συνέχισή της για τους επόμενους 10 μήνες (ως τον Αύγουστο του 2017).

 

Η προβολή το 2016 ξεκίνησε στις 21 Μαρτίου με στοχευμένη προβολή του Πάσχα στη Σίφνο και συνέχισε με γενική προβολή της Σίφνου καθώς και ειδικές προβολές δραστηριοτήτων που δύναται να προσελκύουν κοινό.

Το 2017 η προβολή της Σίφνου μέσω του e-sifnos.com θα συνεχίσει να γίνεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μέσω πληρωμένων καταχωρήσεων, διαφήμισης στο google adwords και διαφήμισης στο facebook.
Συγκεκριμένα πρόκειται να προβάλλεται μόνιμα γενική διαφήμιση του νησιού και να τρέχουν παράλληλα, για μικρό χρονικό διάστημα αλλά με μεγάλη ένταση, διαφημίσεις για γεγονότα που μπορούν να προσελκύσουν κόσμο στο νησί τη χαμηλή και μέση τουριστική περίοδο. Ήδη έχει προγραμματιστεί η έντονη προβολή του Πάσχα, των Φρυκτωριών, της Χρυσοπηγής και του φεστιβάλ του Τσελεμεντέ.
Παράλληλα θα υπάρχει θεματική προβολή σε κοινό με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα όπως είναι οι περιπατητές, οι μελλόνυμφοι κ.α.

Πιστεύουμε πως με τη σωστή και συνεχή προβολή από όλους μας, το 2017 θα είναι τουριστικά η καλύτερη ως τώρα χρονιά για τη Σίφνο, σπάζοντας το φράγμα των 100.000 αφίξεων τους καλοκαιρινούς μήνες (93.968 αφίξεις το 2016).

Για το e-sifnos.com,
Παναγιώτης - Σίσσυ

Share